• Agencija: 387 (0) 55 422 555

Alfa nekretnine

Stan 77 m2 - drugi sprat- centar
Prodato
Stan u potkrovlju - jeftino
Prodato

Stan u potkrovlju - jeftino
Bijeljina

35,385 €

Kvalitetna izrada fasade donosi i do 50% energetske uštede Featured

Written by 

Termo toplinska fasada kao izolacija energije je jedna od najvažnijih eksterijernih elemenata za kuće, poslovne objekte i stambene zgrade te je stoga pravilno planiranje i izrada fasade za objekte od velikog značenja. Energetska efikasnost objekta je stavka kojoj danas pridajemo jako puno važnosti. Takozvane Demit fasade su jedan od osnovnih elemenata termo toplinske zaštite objekta, što samo po sebi govori o važnosti odabira kvalitetnog fasadnog sustava. 

Ugradnja izolacijskih materijala omogućava zadržavanje topline u unutrašnjosti objekta što omogućava ugodne stambene uvjete i smanjuje troškove klimatizacije objekta (grijanje zimi, hlađenje ljeti). Postoje više vrsta izrade fasada međutim stiropor smanjuje troškove gradnje, zbog male težine i neznatno opterećuje sam objekt. U odnosu na druge toplinsko izolacijske sisteme, stiropor fasade su jedan od troškovno prihvatljivijih tipova toplinske zaštite objekta.

Fasade na kućama, poslovnim objektima i stambenim zgradama te njihovo cijelo pročelje je prvo što uočimo kod neke građevine. Njen izgled, boje fasade, vrste materijala od kojeg je izrađena, način na kojem su fasaderski radovi oblikovana te uklapanje i prilagodba okolini. Sve to utječe na naš prvi dojam o objektu, bilo da su to poslovni objekti, stambene zgrade, privatne kuće ili vikendice. Fasada je više nego samo ljuska zgrade. Ona mora ispuniti estetskim zahtjevima ali u isto vrijeme pružiti inteligentni sustavi kao što su termo izolacijski fasadni sustavi koji nude širok raspon tehnologija i materijala. Kada govorimo o stiroporu, govorimo o proizvodu koji se zove EPS (Ekspandirani Polistiren). EPS je izolacijski materijal koji se koristi kako za toplinsku tako i za zvučnu izolaciju.

Preduslov za uspješno okončanje izrade Fasade je individualno planiranje, pravilan izbor fasadnih proizvoda i kranja ugradnja. Na objektu moraju biti završeni svi krovopokrivački i limarski radovi, uključujući okapnice i druge obrube, žljebove kao i odvodne cijevi. Moraju biti ugrađeni prozori i vrata. Izrada fasade je tada brza i osigurava dugi vijek fasade i jeftino održavanje. 

Stiropor Fasade su također najprimjereniji tip fasade za sanaciju starijih objekata koji nemaju toplinske zaštite. Kod takvih objekata Stiropor Fasade zatvaraju toplinske mostove koja su najčešći uzrok nastajanju zidnih plijesni u boravišnim prostorima. 

Alfai Omega d.o.o. je u mogućnosti ponuditi niz sistema svojih partner proizvođača i nadasve višegodišnje iskustvo u radu na svim vrstama objekta; kuće, poslovne objekte i stambene zgrade. Alfa & Omega d.o.o. postoji od 1998 godine i bavi se sledećim djelatnostima: 
  • trgovina na veliko i malo bojama, lakovima i fasadnim sistemima, 
  • uslugama izvođenja fasadersko molerskih radova sa akcentom na demit fasade od stiropora, 
  • iznajmljivanje i montaža građevinskih skela, 
  • Agencija za posredovanje u prometu nekretnina,
Kao povoljnosti u ponudi naglasak je da pored pristupačnih cijena, kupljenu robu dostavljamo na kućnu adresu, zatim postoji mogućnost da pri kupovini fasdnih sistema kupci dobiju na korištenje skelu gratis do projektovanog roka završetka posla.

Ponuda kuće

Imanje u Amajlijama

Imanje u Amajlijama
Bijeljina

26,666 €
Imanje u Balatunu
Prodato

Imanje u Balatunu
Bijeljina

31,500 €
Dvije kuće na 650 m2 na prodaju
Prodato
Kuća sa bazenom na Koviljuši

Kuća sa bazenom na Koviljuši
Bijeljina

71,800 €
Kuća u Dvorovima

Kuća u Dvorovima
Bijeljina

115,380 €
Kuća kod bazena Imperijo

Kuća kod bazena Imperijo
Bijeljina

9,100 €

Ponuda stanovi

Extra stan na Pet Jezera
Prodato

Extra stan na Pet Jezera
Bijeljina

46,200 €
Stan 68 m2 namjesten
Prodato

Stan 68 m2 namjesten
Bijeljina

48,200 €
Garaze ispod zgrade 200 m2

Garaze ispod zgrade 200 m2
Bijeljina

41,000 €
Stan 72 m2-centar -prvi sprat

Stan 72 m2-centar -prvi sprat
Bijeljina

57,180 €
Stan 72 m2 ; prvi sprat
Prodato

Stan 72 m2 ; prvi sprat
Bijeljina

57,230 €
Stan  u Janji 64 m2

Stan u Janji 64 m2
Bijeljina

33,330 €

P

r

i

j

a

v

a