Iz naše ponude

MAGAZIN

Predstavljamo Vam online magazin o uređenju enterijera koji je nastao usled potrebe da se posetiocima predstave tekstovi i saveti vezani za trendove u dizajnu enterijera i na neki način objedini ponuda svih proizvoda i usluga vezanih za uređenje različitih vrsta prostora. Želimo da ovo bude mesto na kom ćete potražiti odgovore na pitanja koja će se otvoriti onda kada se upustite u avanturu uređenja stana ili kuće. Naša zamisao jeste da ovaj online magazin bude Vaš izvor ideja, saveta, novih kreativnih rešenja, vodič u udoban život…

sreda, 17 novembar 2021 19:26
U skladu sa standardima Evropske unije u Republici Srpskoj od 2016 godine, svaka nova zgrada mora da ima energetski sertifikat bez kojeg neće biti moguće izdavanje upotrebne dozvole. Ova novina se odnosi na zgrade za koje je to predviđeno Zakonom o uređenju prostora i građenju i pravilnicima o vršenju energetskog pregleda zgrada i izdavanju energetskog sertifikata, o metodologiji za izračunavanje energetskih karakteristika zgrada i o minimalnim zahtjevima za energetske karakteristike zgrada.
sreda, 17 novembar 2021 18:47
Kompanija Alfa i Omega osim unutrašnjih završnih radova, bavi se termoizolacijom i izradom fasada od stiropora ili kamene vune, te prodajom repro materijala za izradu fasade. Nudimo odgovoran i stručan pristup pri izvodjenju demit-fasade, a kupcima koji  se odluče da nas angažuju dajemo 10 godina pisane garancije direktno od svetski poznatih proizvodjača materijala i to na kompletan kvalitet izvedenih radova iz sistema tog proizvođača.
subota, 06 novembar 2021 23:36
Promena godišnjeg doba, obično i nas same inspiriše na transformaciju doma i okruženja. Najčešće se kreće sa sezonskim raščišćavanjem nereda u ormaru koji ne spada u omiljene poslove. Međutim, kada dođemo do uređivanja doma, to je estetski mnogo ugodniji posao i u tome uživamo. Jesen nam svakako donosi hladnije vremenske prilike i tada više vremena provodimo kod kuće, pa je to ujedno idealni momenat da napravimo neke izmene.
subota, 06 novembar 2021 18:06
Pravilno urađena i dizajnirana fasada predstavlja zanimljiv enterijer, i takođe, govori nam o kvalitetu ispunjenih tehničkih karakteristika. Kvalitet fasade ogleda se na osnovu sledećih karakteristika: kvaliteta materijala od kojeg je izrađena vrsta izolacije načina postavljanja
četvrtak, 28 oktobar 2021 15:35
Kupovina nekretnine je jedan od posebnih događaja u životu, koji sa sobom nosi i veliku radost i veliki stres. Mnogi rade i decenijama kako bi ispunili sebi ovu, za većinu, ogromnu želju. Da se na kraju ne biste pokajali, pre kupovine stana potrebno je dobro proveriti sve, a posebno sledeće.
četvrtak, 28 oktobar 2021 15:14
Iako je standardno vrijeme u kojem studenti traže stanove za sebe i cimere prošlo, nije na odmet spomenuti nekoliko stvari na koje treba pripaziti prilikom iznajmljivanja stana. Studentski smještaj uvelike utječe na uspjeh studenata. S jedne strane postoje studenti koji ostvaruju pravo na studentski dom, te su spremni živjeti s cimerima u maloj studentskoj sobi,  dok su s druge strane studenti koji ili ne mogu ostvariti pravo na smještaj u nekom od studentskih domova ili zbog različitih razloga žele živjeti u stanu kako bi imali svoju privatnost, te uživali određeni komfor. Ukoliko se svrstavate u drugu skupinu, čitajte dalje, jer donosimo nekoliko stvari na koje morate pripaziti kod iznajmljivanja stana.